Preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije klekljar/klekljarica

Preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije klekljar/klekljarica
Znate klekljati, pa o tem nimate uradnega dokazila? 


Lahko ga pridobite v postopku preverjanja in potrjevanja nacionalne poklicne kvalifikacije klekljar/klekljarica.
Čipkarska šola Idrija je registrirani izvajalec za preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije klekljar/klekljarica. Preverjanje in potrjevanje izvajamo enkrat letno, meseca novembra. Skozi celoten postopek vas bo vodila usposobljena svetovalka.
Potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije klekljar/klekljarica na osnovi dokazil v zbirni mapi kandidata, bo potekalo 16. 11. 2018 ob 17.00 v prostorih Čipkarske šole Idrija, na Prelovčevi 2 v Idriji. V kolikor bo komisija napotila kandidata tudi na neposredno preverjanje, bo le-to potekalo 23. 11. 2018 ob 17.00 na istem naslovu.

Rok za oddajo vloge in vseh dokazil v zbirni mapi za potrjevanje NPK klekljar/klekljarica je 20.10.2018, vendar kandidatom priporočamo, da nas kontaktirajo vsaj mesec dni prej, če bi morda potrebovali čas za pripravo dokazil v zbirni mapi, ki so navedena v točki 2.2. Kataloga strokovnih znanj in spretnosti klekljar/klekljarica. Do Kataloga lahko dostopate preko povezave: Katalog-klekljar__klekljarica-00301140.pdf

Vzorci za izdelavo čipk za zbirno mapo dokazil niso predpisani. Cena postopka potrjevanja NPK klekljar/klekljarica na podlagi listin je 180 €. Račun se kandidatu izda na podlagi oddane prijave v postopek in ga je potrebno plačati pred začetkom postopka potrjevanja dokazil v zbirni mapi. Če komisija kandidata napoti še na neposredno preverjanje, je cena postopka 224 €.

Za več informacij pišite na elektronski naslov metka@cipkarskasola.si  ali pokličite na 05 37 34 572.

Več o sistemu preverjanja in potrjevanja neformalno pridobljenega znanja si lahko preberete na spletnih straneh Nacionalnega informacijskega središča www.nrpslo.org 


Iz spletne trgovine

Naročite e-novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o dogajanju v naši šoli

Imate naročilo?

Izpolnite obrazec in nam pošljite vprašanje
Čipkarska šola Idrija 2013 . Vse pravice pridržane