Tečaji

30 urni tečaji klekljanja različnih težavnostnih stopenj so namenjeni zainteresiranim odraslim posameznikom. Glede na interes so organizirani v različnih krajih po Sloveniji za skupine do 15 udeleženk.

Tečaji potekajo enkrat tedensko po tri šolske ure v popoldanskem času.
Želite, da izvedemo tečaj v vašem kraju? Pokličite 05 37 34 570 ali pišite na info@cipkarskasola.si   in pripravili vam bomo ponudbo.
Če želite prejemati obvestila o izobraževanjih v Čipkarski šoli Idrija, nas pokličite na 05 37 34 570 ali pišite na info@cipkarskasola.si  

Razpisujemo

ZAČETNI TEČAJ KLEKLJANJA V LJUBLJANI

Spoznali boste klekljarski pribor in se ga naučili pravilno uporabljati. Naučili se boste klekljati kitico in slepi ter izdelali svojo prvo klekljano čipko. 

Na tečaju potrebujete svoj klekljarski pribor, 5 parov klekeljnov z bombažnim sukancem za klekljanje »Idrija« št.30.

CENA 30-urnega tečaja je 295,00 €, nudimo možnost plačila v treh obrokih. PRIJAVE sprejemamo po e-pošti na naslov info@cipkarskasola.si ali na tel 05 37 34 570 do 1. 10. 2015 oz. do zasedbe prostih mest. 

Pri nakupu celotnega klekljarskega pribora (blazina, košara, kleklji, sukanec, bucike, kvačka)  vam v naši trgovini nudimo 10% popust.

Če se po prijavi tečaja ne udeležite brez opravičljivih razlogov, se s prijavo zavezujete k plačilu organizacijskih stroškov v vrednosti 25€.  

LOKACIJA IN TERMIN: tečaj bo potekal v prostorih Srednje poklicne in strokovne šole Bežigrad – Ljubljana, na Ptujski ulici 6 v Ljubljani. Tečaj poteka enkrat tedensko v popoldanskem času. Običajno se začne okrog 17.00 ure in traja tri šolske ure. 

ZAČETEK TEČAJA bo v tednu od  12. 10. 2015 naprej.

Točen dan, uro in potrebne pripomočke vam bomo sporočili po zaključku zbiranja prijav. Če je za vas določen dan v tednu resnično neustrezen, nam to sporočite že ob prijavi, da vas ne bi bremenili za morebitne organizacijske stroške.


Iz spletne trgovine

Naročite e-novice

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o dogajanju v naši šoli

Imate naročilo?

Izpolnite obrazec in nam pošljite vprašanje
Čipkarska šola Idrija 2013 . Vse pravice pridržane